Xarxes cablejades i sense fils

Xarxes

Estudi, assessorament i desenvolupament de projectes de xarxes cablejades o sense fils, adequats i personalitzats a les necessitats de cada client i entorn.

Solucions de xarxes

Cablejat estructurat: Instal·lacions de cablejat, organització i etiquetat d’aquest, instal·lació de racks i patch panels, i certificacions d’infraestructures per garantir legalment el compliment dels estàndards de qualitat i les garanties exigibles de rendiment segons les normatives oficials vigents.

Solucions WIFI: Anàlisi, estudi, disseny i execució de projectes de xarxes sense fils personalitzades i a mesura de les necessitats de cada client i entorn. Punts d’accessos, estudi de xarxes de ràdio per analitzar possibles interferències i la correcta propagació de la xarxa privada fins a cada ubicació on sigui necessària una cobertura adequada.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.