Descentraliza el teu negoci

Business Coaching

Mitjançant una xarxa de servidors accessible des de qualsevol punt geogràfic i de forma pública o privada, els servidors cloud permeten realitzar qualsevol mena de tasca: des d’emmagatzemar arxius fins a executar aplicacions remotament o proveir serveis en línia. ¿Quin servei necessites?

Manteniment

Servei integral de manteniment d’infraestructures informàtiques basat en la prevenció i la previsió, executat per professionals en plantilla pròpia, altament qualificats i en formació constant.

Consultor Personal

Quan dubtis sobre com procedir en relació amb el sistema informàtic del teu negoci, consulta professionals del sector. Un sistema informàtic adequat, en funcionament correcte i amb un bon manteniment és clau per assolir objectius i treure avantatge professional cap a la teva competència.

Recuperació de Dades

Som especialistes en la recuperació de dades de qualsevol mitjà, amb avaries lògiques, mecàniques, o totes dues. Comptem amb un servei tècnic especialitzat amb una alta taxa de recuperació de dades de discs durs, servidors, o qualsevol dispositiu susceptible de fallar sense avís previ o de ser atacat per un virus.

Enginyeria

El departament d’enginyeria és un format per personal apte per aconseguir qualsevol tasca amb èxit: des de conceptualitzar la teva idea o necessitat fins a la posada en marxa definitiva i configuració, passant per tots els passos necessaris per validar el projecte i dur-ho a terme dins dels terminis estipulats.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.