Descentralitza el teu negoci

Business Coaching

Mitjançant una xarxa de servidors accessible des de qualsevol punt geogràfic i de forma pública o privada, els servidors cloud permeten realitzar qualsevol tipus de tasca: des d’emmagatzemar arxius fins a executar aplicacions remotament o proveir serveis en línia. ¿Quin servei necessites?

Servidors Cloud

Els servidors han passat a ser una eina imprescindible inclús en petites i mitjanes empreses a causa de l’alta concentració d’informació i serveis realitzats des d’ordinadors o dispositius mòbils. A SATMATIC instal·lem i configurem servidors en centres d’alt rendiment, dedicats, híbrids i públics mitjançant virtualització de màquines.

Backups Cloud

Els sistemes de Backups en el núvol que instal·lem i configurem a SATMATIC els dissenyem amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat, i amb encriptació dinàmica AES-128 bits oferint la protecció més alta per les teves dades.

Enmagatzematge Cloud

Amb els servidors i centres de dades d’autogestió, qualsevol empresa pot tenir un servidor en el núvol per la gestió de recursos, fitxers interns, i aplicacions.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.