Un consultor per a tu

Profesionalitza la teva presència virtual

Business Coaching

Una correcte presència digital es indispensable actualment. Una imatge professional, una comunicació elaborada i definida pel teu públic objectiu i una estratègia de posicionament son algunes de les eines principals per entrar de ple en la comunicació i venda en línia.

Webs

Un web avui dia és més que un portal informatiu: s’ha convertit en el nou comercial del negoci, la nova targeta de visita i una important font de leads i contacte entre clients i potencials clients amb l’empresa.

Posicionament SEO/SEM

Fes créixer el teu negoci, l’impacte del teu web i augmenta les conversions o l’objectiu que t’estableixis amb una estratègia de cercadors a mesura per tu i el teu negoci.

Hosting

Gaudeix d’un hosting fiable i fet a mesura per realitzar totes les teves activitats. A SATMATIC, junt amb ACENS, oferim hostings ràpids i senzills perfectes per PIMES i autònoms gràcies a diverses tècniques d’última generació.

Correu electrònic

Sent l’eina de comunicació més essencial en ple segle XXI, un servei de correu electrònic de confiança és bàsic pel desenvolupament de qualsevol negoci sense ensurts.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.