Dona visibilitat a la teva web

Boosting Businesses

Implantació d’eines que donaran una notorietat a la teva empresa a través de la web

Posicionament SEO / SEM

Portem a terme estratègies per millorar la visibilitat del teu lloc als motors de cerca. Amb el nostre servei, pots augmentar el trànsit del teu lloc web i millorar la qualitat dels visitants que hi arriben.

El posicionament als cercadors és molt important perquè et trobin fàcilment, realitzem una auditoria SEO prèvia per a analitzar les paraules clau representatives per al redactat dels textos de la web a partir de la informació proporcionada pel client. Aquest seria el que en diem SEO o posicionament orgànic, que no és immediat, però efectiu amb el temps.

Però si el teu cas necessita estar present a la primera pàgina de resultats des del primer dia, aleshores et recomanem crear campanyes d’anuncis a Google Adwords o a les xarxes, amb la inversió publicitària que et vulguis gastar.

Els nostres clients ens diuen, que aquest és el millor comercial que tenen.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.