Descentralitza el teu negoci

Business Coaching

Mitjançant una xarxa de servidors accessible des de qualsevol punt geogràfic i de forma pública o privada, els servidors cloud permeten realitzar qualsevol mena de tasca: des d’emmagatzemar arxius fins a executar aplicacions remotament o proveir serveis en línia. Quin servei necessites?

Ciberseguretat

La categoria de “Ciberseguretat” dins del kit digital pot incloure una sèrie de solucions i mesures de seguretat destinades a protegir la informació i els sistemes informàtics de la teva empresa.

Espai Web i Presència a Internet

La categoria del kit digital “D’espai web i presència a Internet” inclou la creació d’una presència en línia per a la vostra empresa mitjançant la creació d’una pàgina web.

Gestió de clients

La categoria del kit digital de “Gestió de clients” inclou la implementació de solucions digitals que permetin a la vostra empresa gestionar de manera més efectiva i eficient les relacions amb els seus clients.

Comunicacions segures

La categoria del kit digital de “Comunicacions segures” inclou la implementació de solucions digitals que permetin a la vostra empresa o clients assegurar la privadesa i confidencialitat de les vostres comunicacions electròniques.

Serveis i eines d’oficina virtual

La categoria del kit digital de “Serveis d’eines d’oficina virtual” inclou la implementació de solucions digitals que permetin a la vostra empresa realitzar les vostres tasques i processos de manera remota i col·laborativa.

Gestió de processos

La categoria del kit digital de “Gestió de processos” inclou la implementació de solucions digitals que permeti la vostra empresa automatitzar i optimitzar els seus processos interns.

Business Intelligence i Analítica

La categoria del kit digital de “Business Intelligence i Analítica” inclou la implementació de solucions digitals que permeten a la seva empresa o entitats recopilar, analitzar i visualitzar dades de manera efectiva per prendre decisions empresarials informades.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.