De l’assessorament a la planificació

Evolució i tecnología

Evolució i tecnología

El present fa que un negoci hagi d’estar en constant evolució i que l’exigència als sistemes informàtics i la dependència dels mateixos vagi creixent a nivells exponencials. És per això que és important permetre que professionals del sector s’encarreguin de la teva infraestructura i dels teus equips per poder dedicar-te a la teva activitat principal.

Manteniment

Servei integral de manteniment d’infraestructures informàtiques basat en la prevenció i la previsió, executat per professionals en plantilla pròpia, altament qualificats i en constant formació.

Seguretat

Plans i sistemes de protecció global d’infraestructures informàtiques dissenyats mitjançant una estreta col·laboració amb l’INICBE i els fabricants líders d’Antivirus i Firewall. Amb ells garantim una protecció global des de la infraestructura com a unitat fins a cada dispositiu individual.

Sistemes d’impressió

Tot i que cada dia es fa servir menys, la impressió en paper és encara vital per a molts negocis, però no tots són conscients del cost real que suposa cada full imprès. És per això que mitjançant el nostre servei de consultoria, analitzem el cost real que suposa pel teu negoci i les maneres de reduir o optimitzar aquest cost.

Ciberseguretat

La seguretat, essent un dels elements informàtics més importants és aconsellable deixar-ho en mans de professionals com nosaltres perquè analitzem, simulem i testegem els sistemes i el flux d’informació buscant-ne els punts febles per esmenar-los i endurir la protecció.

Outsourcing

Externalitza fàcilment manteniments i projectes informàtics amb nosaltres i redueix costos, augmenta productivitat, aconsegueix més temps per l’activitat principal de negoci i millora la qualitat del teu producte o servei en delegar una àrea no estratègica de l’empresa a professionals del sector.

Recuperació de dades

Som especialistes en la recuperació de dades de qualsevol mitjà, amb avaries lògiques, mecàniques, o ambdós. Comptem amb un servei tècnic especialitzat amb una alta taxa de recuperació de dades de discs durs, servidors, o qualsevol dispositiu susceptible de fallar sense previ avís o de ser atacat per un virus.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.