Les instal·lacións, més senzilles

Enginyeria

El departament que t’ajuda a pensar, dissenyar, estructurar i instal·lar la teva infraestructura

Enginyeria

El departament d’enginyeria, és un format per personal apte per assolir qualsevol tasca amb èxit: des de conceptualitzar la teva idea o necessitat fins a la posada en marxa definitiva i configuració, passant per tots els passos necessaris per validar el projecte i dur-lo a terme dins els terminis estipulats.

A més, el nostre departament treballa amb les últimes novetats del mercat per poder oferir-te les millors tecnologies disponibles, mètodes d’instal·lació, de cablejat, i mobiliari tecnològic, tenint en compte les teves exigències i necessitats naturals del teu negoci.

El nostre equip dura a terme el projecte des de l’inici fins al final sense que hagis de preocupar-te més que del seguiment del mateix. Del qual t’anirem informant perquè puguis seguir, comprovar que es van complint els termes compromesos i segons les teves instruccions i aprovacions.

Perquè una bona infraestructura informàtica, pensada i dissenyada amb previsió de futur és essencial per assolir l’èxit i créixer potencialment.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.