Servidors Cloud

Servidors Cloud

Eina imprescindible inclús en petites i mitjanes empreses.

Servidors Cloud

Els servidors han passat a ser una eina imprescindible inclús en petites i mitjanes empreses a causa de l’alta concentració d’informació i serveis realitzats des d’ordinadors o dispositius mòbils. Per tant, junt amb el nostre partner ACENS, instal·lem i configurem servidors en centres d’alt rendiment, dedicats, híbrids i públics mitjançant virtualització de màquines de Nivell 1 amb Hypervisor de VMWare.

Disposem de tres solucions diferents quant a servidors al núvol: els servidors privats, els servidors públics i un sistema de servidors en el núvol híbrids, els quals permeten l’alta flexibilitat de servidors públics amb les capacitats i avantatges dels servidors privats.

Els servidors privats són una solució complementària a les solucions de hostings gestionats, mentre que els servidors públics són una solució substitutiva. Per la majoria dels clients, els servidors cloud híbrids suposen l’alternativa més equilibrada i flexible quant a gestió eficient de recursos, inversió inicial i manteniment posterior, i capacitat d’ampliació i menor temps de reacció es refereix.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.