Manteniment d’infraestructures informàtiques

Prevenció Empreses

Manteniment d’Empreses

Servei integral de manteniment d’infraestructures informàtiques basat en la prevenció i la previsió, executat per professionals en plantilla pròpia, altament qualificats i en constant formació.

Serveis de Manteniment d’empreses

Som una empresa especialitzada a donar solucions i suport informàtic per al correcte funcionament de la teva empresa.

El nostre èxit es basa en:

Suport tècnic per a hardware i sofware, on els nostres tècnics especialitzats solucionaran qualsevol eventualitat que sorgeixi amb un mínim temps i màxima habilitat.

Manteniment preventiu tant de hardware, software, instal·lacions informàtiques com xarxa, racks, impressores, etc. D’aquesta manera s’actua abans que esdevinguin els problemes no desitjats.

  • IN-SITU: Verificació in-situ de les instal·lacions i dispositius que requereixin actuació física per a realitzar el manteniment i prevenir desastres posteriors.
  • EN REMOT: Monitorització i verificació dels dispositius tant en l’àmbit de hardware com de software realçant les actuacions de manteniment necessàries per a evitar fallades de sistema o hardware.

MANTENIMENT DE XARXA FÍSICA

Els nostres tècnics especialistes en manteniment i instal·lació de cablejat de xarxes informàtiques, supervisarà l’estat de la xarxa a nivell de connectivitat i velocitat del cablejat existent. Aplicarà les millores, reparacions o ampliacions de les anomalies detectades.

Manteniment de l’electrònica de xarxa a nivell de Switching, firewalls, sistemes Wifi, perquè mai et quedis sense connexió.

MANTENIMENT DE SERVIDORS

Una de les preocupacions més importants és pensar… i si… I si un dia se m’espatlla el servidor?

En el nostre servei de manteniment minimitza les possibilitats de que això passi, realitzant tasques de manteniment a nivell físic, i de monitorització dia a dia de punts claus per al seu correcte funcionament.

ACTUALITZACIONS

De Software i seguretat per a mantenir l’estabilitat dels programes de gestió, sistemes operatius, sistemes de configuració de dispositius, etc. amb els últims programes i versions en cada cas. Sempre complint amb la normativa vigent de tractament de dades i prioritzant la integritat de dades.

SEGURETAT DE DADES

Sistema de còpies de seguretat i recuperació de dades, tant de servidors, usuaris, web’s, etc.

Especialistes amb manteniment, disseny i gestió de sistemes de backup NAS i còpies de seguretat al núvol.

  • Còpies de seguretat: Planifiquem un sistema a mida per a cada empresa de manera que les dades importants tinguin una protecció màxima prevenint fins i tot de possibles atacs amb encriptació de dades. Ajuda al compliment de les certificacions ISO en cas de que l’empresa les vulgui obtenir.
  • Sistemes de disaster recovery: Imatges de Servidors i ordinadors essencials on es realitza una imatge per a recuperar el sistema amb temps rècord. Entenem que una empresa no pot estar aturada o fins i tot portar-la a la ruïna en cas d’una fallada de servidor, atac amb virus, fallada de l’usuari, etc. ESTARÀS TREBALLANT DE NOU EN TEMPS RÈCORD!!
  • Sistema de protecció antivíric: les teves dades protegides d’atacs externs amb un sistema de control eficient.
  • Mantenim les bases de dades del teu programari per a optimitzar el seu funcionament i velocitat. Aquest manteniment preveu pèrdua de dades provocades per una possible corrupció de la base de dades, sigui per capacitat, degradació o mal funcionament no detectat per manca de manteniment.

MANTENIMENT D’IMPRESSORES

Els nostres serveis de manteniment d’impressores, tant de petit format com de gran format o impressores especials (etiquetes, retoladores, plotters, etc.), preveuran de fallades abans que succeeixin, ja que es realitza un manteniment mitjançant monitorització remota per avaluar periòdicament l’estat i desgast del dispositiu. Duem a terme un manteniment in-situ per a aplicar els canvis detectats i evitar fallades.

A més, despreocupa’t de si s’acaba el Tòner o no!! El nostre sistema de monitorització d’impressores farà que rebis un tòner nou abans que s’acabi.

MANTENIMENT DE CORREU ELECTRÒNIC

Un dels aplicatius més importants per al desenvolupament de qualsevol empresa, ja que tota comunicació amb clients, proveïdors o empleats passa pel correu electrònic.

Verifiquem l’estat de les bústies a nivell de capacitat, perquè mai et quedis penjat per culpa de que no entrin mails.

Ens preocupem i apliquem sistemes de control de correus electrònics per a possibles atacs de phishing o virus.

Manteniment de la integritat dels correus electrònics amb còpia de seguretat local.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.