Sistemes informàtics

Solucions informàtiques a mida per tothom

Solucions informàtiques a mida per tothom

Per autònoms, empreses i comerços: des de servidors, equips i xarxes fins a eines pròpies segons sectors com TPVs, o bé sistemes de videovigilància o control horari homologats.

Servidors

Implantem servidors físics o virtuals al núvol per tot tipus d’aplicacions i amb qualsevol nom, domini o mida. Amb recursos a mida i elasticitat segons el moment, administració remota, anàlisi de seguretat en temps real…

Equips informàtics

Juntament amb fabricants líders del sector com HP, Lenovo, i Microsoft, i com a partners d’aquests, t’oferim un assessorament, estudi i execució de projectes informàtics amb equips a mida.

Xarxes

Estudi, assessorament i desenvolupament de projectes de xarxes cablejades o sense fils, adequats i personalitzats a les necessitats de cada client i entorn. Estudis de cablejat estructurat i solucions WiFi.

TPV

Projectes d’anàlisi, estudi, configuració i muntatge de Terminals de Punt de Venda a nivell de hardware i software: calaixos per efectiu, màquines automàtiques de gestió d’efectiu…

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.