El valor de les dades

Boosting Businesses

Sistemes dissenyats amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat.

Comunicacions segures

La categoria del kit digital de “Comunicacions segures” inclou la implementació de solucions digitals que permetin a la vostra empresa o clients assegurar la privadesa i confidencialitat de les vostres comunicacions electròniques. Alguns dels elements que podrien incloure’s en aquesta categoria són:

  • Solucions de xifratge: Les solucions de xifratge permeten protegir la privadesa de les comunicacions electròniques, ja que converteixen els missatges en codis que només poden ser descodificats per les persones autoritzades.
  • Solucions d’autenticació: Les solucions d’autenticació permeten verificar la identitat dels usuaris que accedeixen a les comunicacions electròniques, cosa que pot ajudar a prevenir l’accés no autoritzat a la informació.
  • Solucions de signatura electrònica: Les solucions de signatura electrònica permeten validar l’autenticitat i la integritat dels documents electrònics, cosa que pot ajudar a evitar la falsificació de documents i garantir la seguretat en les transaccions electròniques.
  • Solucions de seguretat de la xarxa: Les solucions de seguretat de la xarxa permeten protegir els sistemes informàtics i les xarxes de l’empresa o entitat d’atacs externs, com ara virus, codi maliciós i atacs de denegació de servei (DoS).
  • Solucions de gestió de contrasenyes: Les solucions de gestió de contrasenyes permeten als usuaris crear contrasenyes segures i emmagatzemar-les de manera segura, cosa que pot ajudar a prevenir l’accés no autoritzat als sistemes i dades de l’empresa.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.