El valor de les dades

Impulsant Negocis

Sistemes dissenyats amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat.

Ciberseguretat

La categoria de Ciberseguretat dins del kit digital pot incloure una sèrie de solucions i mesures de seguretat destinades a protegir la informació i els sistemes informàtics de la vostra empresa. Alguns dels elements que podrien incloure’s són:

  • Solucions d’antivirus i antimalware: Implementació de programes que s’encarreguin de detectar i eliminar qualsevol software maliciós que pugui infectar els sistemes informàtics i comprometre la seguretat de la informació de la vostra empresa.
  • Solucions de firewall: Un firewall és un dispositiu que inclou un software que s’encarrega de bloquejar el trànsit no autoritzat i protegir els sistemes informàtics de possibles atacs externs.
  • Solucions de còpies de seguretat i recuperació de dades: Aquestes solucions permeten fer còpies de seguretat de les dades i sistemes informàtics, per poder recuperar-les en cas de pèrdua o dany.
  • Solucions d’autenticació i control d’accés: Aquestes solucions permeten controlar qui té accés als sistemes i a la informació mitjançant l’ús de contrasenyes, certificats digitals, empremtes dactilars, entre d’altres.
  • Serveis d’auditoria i consultoria de seguretat: Aquests serveis permeten identificar possibles vulnerabilitats i riscos als sistemes informàtics i establir mesures per protegir-los.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.