Un consultor per tu

Deixa't assessorar per professionals

Deixa’t assessorar per professionals

Quan dubtis sobre com procedir en relació amb el sistema informàtic del teu negoci, consulta a professionals del sector. Un sistema informàtic adequat, en correcte funcionament i amb un bon manteniment és clau per assolir objectius i treure avantatge professional vers la teva competència.

Ciberseguretat

La seguretat, sent un dels elements informàtics més importants és aconsellable deixar-lo en mans de professionals com nosaltres per què analitzem, simulem i testegem els sistemes i el flux d’informació buscant els punts febles del mateix per tal d’esmenar-los i endurir la protecció.

Costos d’impressió

Tot i que cada dia es fa servir menys, la impressió en paper és encara vital per molts negocis, però no tots són conscients del cost real que suposa cada full imprès. És per això que mitjançant el nostre servei de consultoria, analitzem el cost real que suposa pel teu negoci i les maneres de reduir o optimitzar aquest cost.

Trasllat d’equipament informàtic

Les mudances sempre són un mal de cap per qualsevol empresa, i el sistema informàtic és un dels elements vitals pel desenvolupament de qualsevol negoci, per tant un correcte desmuntatge, transport i posterior instal·lació de qualsevol infraestructura és clau per garantir el correcte manteniment i funcionament posterior dels equips.

Consultoria implantació ERP/CRM

Els sistemes de gestió d’una empresa són vitals per aconseguir una eficiència en el funcionament diari d’aquesta. Una gestió eficaç amb un ERP o un CRM competent a l’alçada de les necessitats del client es converteix en el millor aliat per qualsevol negoci.

Auditoria informàtica

Sent el sistema informàtic la columna vertebral de gairebé la majoria de negocis actuals, tenir-ne un adequat a les necessitats de negoci i que estigui rendint amb tota la seva capacitat, resulta difícil per mans no expertes a causa de la gran diversitat de tecnologies disponibles a la vora del consumidor i empresa.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadores i punteres de la mà dels principals fabricants líders de hardware i software per posar el millor servei i les millors solucions a la vora de grans empreses i usuaris finals.