El valor de los datos

Boosting Businesses

Boosting Businesses

Sistemes dissenyats amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat.

Backups cloud

Perquè coneixem el valor de les dades, els sistemes de Backups en el núvol que instal·lem i configurem a SATMATIC els dissenyem amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat, i amb encriptació dinàmica AES-128 bits oferint la protecció més alta per les teves dades. Les còpies es realitzen de forma automàtica, carregades al núvol amb transmissió segura d’origen a destí i són inaccessibles per virus ransomware d’encriptació de dades o de robatori d’aquestes.

Gràcies a l’agent Backup Manager, instal·lat en els teus equips garantim una creació de còpies totalment automatitzada, monitorades per la detecció d’errors de sincronització, transmissió o còpia i que compleix amb la normativa vigent legal segons la llei de protecció de dades LOPD.

spaces-logo

Space Retains 100% Of Client Base

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce sit amet ultricies arcu, et varius purus. Donec blandit, justo eu sodales vulputate, velit magna malesuada arcu, sit amet consectetur nisl diam at enim. In aliquam neque porta, hendrerit diam nec, ornare augue.

Client Retention 100%
Revenue Growth 65%
New Lead Generation 80%

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.