El valor de les dades

Boosting Businesses

Sistemes dissenyats amb els millors components d’emmagatzematge i gestió de dades del mercat.

Espai Web i Presència a Internet

La categoria del kit digital “D’espai web i presència a Internet” inclou la creació d’una presència en línia per a la vostra empresa mitjançant la creació d’una pàgina web. Alguns dels elements que podrien subvencionar-se en aquesta categoria són:

  • Disseny i desenvolupament d’una pàgina web: Inclou la creació d’un lloc web atractiu i funcional, que permeti a l’empresa o entitat presentar els seus productes o serveis de forma clara i accessible.
  • Registre de domini i allotjament web: El registre d’un domini permet que l’empresa tingui una adreça web única i personalitzada, mentre que l’allotjament web es refereix a la ubicació física de la pàgina en servidors en línia.
  • Optimització per a motors de cerca (SEO): L’optimització de motors de cerca es refereix a tècniques i estratègies que permeten millorar la visibilitat d’una pàgina web en els resultats de cerca, cosa que pot augmentar el trànsit i la presència en línia.
  • Disseny de logotips i material gràfic: El disseny d’un logotip i material gràfic coherent i atractiu pot ajudar a construir una identitat de marca sòlida i reconeixible.
  • Integració de xarxes socials: La integració de xarxes socials permet que l’empresa o l’entitat connecti amb el públic objectiu a través de diferents canals de comunicació, cosa que pot millorar la presència en línia i l’abast de la marca.

Treballa amb nosaltres!

De la mà dels millors fabricants i proveïdors

Oferim serveis i solucions innovadors i punters de la mà dels principals fabricants líders de hardware i sofware per posar el millor servei i les millors solucions a prop de les grans empreses i usuaris finals.